Stel al jouw vragen over werken in het onderwijs

We staan klaar voor al je vragen en het bieden van persoonlijk advies. Je kunt ons e-mailen, bellen of - als jij liever gebeld of gemaild wordt - een contactverzoek achterlaten. Met jouw vraag help je ons bovendien ontdekken welke informatie op deze website ontbreekt. Spreken we je snel?

Stuur een e-mail
vraag@onderwijsloket.com
Stuur ons een mail
envelope
Neem telefonisch
contact op

030-227 0374
Neem telefonisch
contact op
phone-alt

Plan een persoonlijk adviesgesprek

Wil jij weten wat voor jou de beste of snelste route naar leraarschap is? Onze onderwijsadviseurs geven jou graag een advies op maat. Of je nou wilt weten welke opleiding het best bij je past, of voor welk type functies je in aanmerking komt; onze adviseurs helpen je verder.
 

We helpen je graag verder

Onze adviseurs weten alles over werken in het onderwijs. Van opleidingen en initiatieven voor zij-instroom, van lesgeven op de basisschool tot op het mbo. Wil jij advies op maat? Neem contact op. We helpen je graag!

Marleen Severijnen

Marleen is adviseur bij het Onderwijsloket. Ze werkte hiervoor als docent Nederlands bij middelbare scholen, mbo’s en hbo’s, en gaf taaltrainingen bij bedrijven door heel Nederland. Vooral aan moedertaalsprekers, maar ook aan anderstaligen. Daarvoor studeerde ze onder andere taalwetenschappen aan de Universiteit Utrecht.

Wolf Weymiens

Wolf is adviseur bij het Onderwijsloket. Na scripties over zwarte gaten en de oerknal en een PhD over kernfusie-energie dook hij de uitdagende wereld van het onderwijs in. Gestart als trainee van Eerst De Klas en jarenlang lesgegeven als docent natuurkunde op een middelbare school in Amsterdam.

Jens Favier

Jens is adviseur bij het Onderwijsloket. Hij is hiervoor jaren werkzaam geweest in het basisonderwijs in de regio Utrecht. Vanaf zijn kindertijd wist hij al dat hij later in het onderwijs wilde gaan werken. Eerst heeft hij ervaring voor de klas en binnen de school (directie-ondersteunende taken) opgedaan, en deze brede ervaring neemt hij mee in zijn rol bij het Onderwijsloket.

Sanne van Kempen

Sanne is adviseur bij het Onderwijsloket. Na werkzaam te zijn geweest in het primair onderwijs, is ze aan de slag gegaan voor onder andere de lerarenopleiding en de VSNU. Ook was ze betrokken bij projecten met sectorraden en heeft ze met zowel politieke en maatschappelijke partners als met commerciële aanbieders van onderwijs samengewerkt.

Over het Onderwijsloket